piatok 1. júla 2022

Veľká letná hra - VĎAČNÉ LETO 2022



Radostné dni vám všetkým želám. Dnes vás chcem všetkých pozvať k radostnému prežívaniu letných prázdnin. Pomôže nám k tomu... 

Veľká letná hra VĎAČNÉ LETO!

Každý deň môžeme nájsť dôvod na radosť a vďačnosť. Bez ohľadu na to, kde sme, alebo čo prežívame. Či už to budú letné dobrodružstvá niekde na dovolenke, alebo nekonečný rad povinností niekde v práci, či dokonca bolestné chvíle niekde v nemocničnej izbe... Určite má pre nás Boh niečo hodnotné, čo stojí za to nájsť a poďakovať za to. Keď to objavíme, deň bude hneď krajší! 

Aby ste si leto užili ešte viac, navrhujem, aby ste sa pripojili k nám - budeme každý deň hľadať Božie dary, za ktoré môžeme byť vďační. Ja budem svoje dary zdieľať predovšetkým na instagrame. Automaticky sa príspevky zobrazia aj na mojej facebookovej stránke a raz za čas napíšem zhrňujúci blog tu na blogspote, podobne ako v minulých rokoch (link)

Navyše 3 zúčastnení môžu vyhrať knihu z vydavateľstva Zachej.sk. (Avšak, aby vám mohli zaslať výhru, je potrebné mať doručovaciu adresu na Slovensku).

Ako na to?

Možností zapojiť sa je viacero. Pôvodný zámer bola interakcia na instagrame, ale spokojne môžete prispievať aj inou formou. (Čím viac príspevkov, tým väčšia šanca na výhru. 😉 ) Poteším sa každému, kto sa do našej hry zapojí v ľubovoľnom médiu a vaše blogy, na ktorých sa podelíte o svoje dary za ktoré ste vďační, budem s radosťou zdieľať aj tu u mňa. Len vás prosím, ak budete svoje príspevky uverejňovať inde ako na instagrame, dajte mi o tom vedieť - ideálne tu v komentároch, prípadne na email: letitia.tiba@gmail.com. Ďakujem!

A teraz už podrobne k pravidlám našej letnej hry:

0. Budem vám vďačná za každé zdieľanie informácie o tejto výzve, nech sa k nám môže pripojiť čo najviac ľudí. (nepovinné)
1. Nájdite každý deň aspoň jednu vec, za ktorú ste vďační.
2. Vytvorte príspevok a podeľte sa o svoj objav aj s nami. (Môžete vytvoriť každý deň nový príspevok, alebo tak často, ako budete chcieť.)
3. Na instagrame pridajte hashtag #vdacneleto22, označte ma @letitia_tiba a @zachej.sk, aby sme vás našli. (Nezabudnite označiť príspevok ako verejný!)

Ak zdieľate svoje príspevky inde, pošlite mi o tom, prosím, správu, inak sa o vás pravdepodobne nedozviem. A tiež, prosím, pripojte link na môj blog a ak chcete knihu, aj na webovú stránku Zachej.sk.

Trvanie výzvy: Celé prázdniny, teda od 1. júna - 31. augusta 2022

Tak hurá, do hľadania Božích darov! 
Teším sa na všetky vaše príspevky a želám vám radostné leto naplnené vďačnosťou za každý jeden deň. 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...