utorok 23. februára 2021

V Marianke



Želám vám radostný deň!

Dnes sa chcem s vami podeliť o niekoľko obrázkov z našej zimnej prechádzky v Marianke. Som vďačná, že konečne môžeme opustiť hranice okresu a vyjsť si aj napríklad na toto pútnické miesto. Marianka je len kúsok od Bratislavy, aj keď už patrí do okresu Malacky. Je tu krásne a pokoj. Náručie mamy volá k odpočinku, bukovo-hrabové lesy dýchajú aj teraz v zime príjemným pokojom a dokonca sme našli otvorený kostol, takže som po dlhom-dlhom čase mohla pobudnúť v adorácii pri svojom milovanom Spasiteľovi vo Sviatosti Oltárnej.

 


Jaskynka Lurdskej Panny Márie

Vybrali sme sa sem pri príležitosti nášho výročia, ktoré je na sviatok Lurdskej Panny Márie. A tak bola zastávka pri jaskynke pripomínajúcej tú v Lurdoch povinná. Chvíľka modlitby, vďaky i prosby a zasvätenie celej rodiny. Ďakujeme ti, Matka, že si nás dala dokopy a že nás po celý čas ochraňuješ. 


Pod tvoju ochranu sa utiekame...

Schody vedúce na krížovú cestu

Na krížovú cestu sme nakoniec nešli. Zasnežený a zľadovatený terén neveštil pohodlnú prechádzku, skôr nebezpečenstvo úrazu. Nevadí, kalváriu si prejdeme inokedy, dnes nám postačí túlať sa po rovine. Aj tak je tu toho dosť.

Posledné zastavenie krížovej cesty

Kaplnka svätej studne.
Podľa legendy sa uzdravili mnohí,
ktorí sa tu umyli, alebo sa napili vody z tejto studne.





Chvíľa modlitby v otvorenom kostole

Ešte objatie Srdca Ježišovho...

Najsvätejšie Srdce Ježišovo, zmiluj sa nad nami!

Viem, že ma miluje.

... a môžeme ísť domov. Niesť požehnanie "do sveta".

Želám aj vám, nech má vaše srdce vždy kde pookriať a nech nesiete stále so sebou požehnanie Toho, ktorý nás tak veľmi miluje. 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...