sobota 2. júna 2012

Napájadlá (pre vtáky) - súťaž!

(English version)

Nastal prvý letný mesiac a myslím, že je najvyšší čas myslieť na to, ako svojim opereným (a/alebo chlpatým, či iným...) kamarátom uľahčiť toto horúce a často suché obdobie.

Možností ako ponúknuť vodu tvorom žijúcim v našej blízkosti je mnoho. Chcela by som zozbierať čo najviac z nich. Preto vyhlasujem:

SÚŤAŽ vtáčích (a nie len vtáčích) NAPÁJADIEL!


Každý z vás môže poslať dva obrázky dvoch napájadiel. Napríklad jedno bude z vašej vlastnej záhrady, druhé vás nadchlo u suseda. Alebo jedno máte už roky na balkóne, ale rozhodli ste sa s deťmi vyrobiť ďalšie... atď. (Len prosím vás neposielajte obrázky nájdené na internete, chcem len reálne súčasné napájadlá z vášho okolia.)

Žiadnu inú povinnosť nemáte, len poslať obrázok na môj mail. Samozrejme by bolo dobré podpísať sa ;-) a pridať pár slov o vašom napájadle, jeho výrobe a podobne. A keď napíšete o tejto súťaži na svoj blog, budete mať bod k dobru, ale hlavne mi urobíte radosť. Pretože čím viac ľudí sa o súťaži dozvie, tým viac rôznych napájadiel sa môže nazbierať. A o to ide - povzbudiť a inšpirovať sa navzájom.

Zo všetkých príspevkov potom vyžrebujem jedného výhercu (ak napr. pošlete 2 fotografie a ešte aj napíšete o súťaži na svoj blog, budete mať v osudí 3 "žreby"). Samozrejme si tiež urobíme výstavku všetkých doručených napájadiel z ktorých vyberiete hlasovaním to, ktoré sa vám najviac bude páčiť. 

Tak nech sa vám darí a užite si veľa radosti pri príprave napájadla aj potom pri pozorovaní jeho návštevníkov. 
Radostné dni vám želám. Letitia. 
 ...............................................................
PS: Ak máte nejaké zvieracie obydlia  (vtáčie búdky a pod), môžete mi ich poslať tiež. Výstavku búdok vyhlásim zase na jeseň. Ale vôbec mi nevadí zbierať materiál už teraz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...