utorok 20. decembra 2022

Veniec pre Mamičku - vytlačený, rozoslaný...



Radostný deň vám želám! 

Pre úplnosť sa chcem aj s vami podeliť o moju radosť. Po takmer roku od rozhodnutia obnoviť brožúrku s modlitbou ruženca sa tak stalo. Ale nielen to, okrem textu uverejneného na blogu, kde si ho môžete stiahnuť a vytlačiť, alebo čítať z vašich elektronických zariadení (link), som sa rozhodla vytvoriť aj tlačenú verziu. 

Nakoniec sme ju netlačili doma "na kolene", hoci som mala v pláne vytvoriť celú knižočku svojpomocne. Zistila som, že by to bolo priveľa trápenia za menej kvalitný výsledok: Usporiadať strany, aby sa dali vytlačiť obojstranne a vyšli oproti sebe tak ako majú, usporiadať ich do jednotlivých knižiek v správnom poradí, zopnúť (mám dosť silnú zošívačku? budú všetky strany rovno?), orezať strany... a nakoniec by som s výsledkom aj tak nebola spokojná. 

Rozhodla som sa radšej zainvestovať do tlače v profesionálnej tlačiarni. Teraz, keď sa dá tlačiť digitálne, nie je problém vydať aj menšie množstvo kusov za nie príliš vysokú cenu. Knižky už sú doma a väčšina rozoslaná záujemcom. Doma mi ostalo posledných 13 kúskov. Ak máte záujem, môžete sa mi ozvať. 

Len jednu vec som ešte stále celkom nedotiahla. Túžim, aby texty v tejto publikácii mali aj Cirkevné schválenie, tzv. imprimatur. Uvidíme, či sa mi ho podarí získať...












Želám vám pokojný život v náručí Matky a radosť z mnohých všedných i niektorých výnimočných úspechov.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...