nedeľa 30. júna 2013

Kytička pre učiteľku (Alebo radšej - Radostné prázdniny!)

Nechcela som tento príspevok ukazovať skôr, pretože jedna kytička išla "oslávenkyni" až teraz cez víkend, ale už môžem.

V posledných dňoch mnohí z nás riešili otázku darčeka pre pani učiteľku. My sme sa jej tiež nevyhli. Väčšinou radi siahame po osvedčenej kvetine, ale tentoraz sme sa rozhodli pre kvetinku trošku netradičnú. Trvanlivú. Užitočnú... Levanduľkovú. Nech prevonia celý byt - alebo aspoň skriňu.
Je to vlastne niečo medzi darčekom a kvetinou - dva v jednom. :)



Tento rok sme po prvýkrát zbierali vlastnú levanduľu. Zatiaľ iba trošku, lebo je ešte maličká. A celkom prvý krát som sa pokúsila uviazať levanduľovú kytičku. Viac menej bez návodu, podľa intuície. Iste nie je dokonalá, ale obdarovaným urobila radosť, a to je hlavné.

Teraz už učiteľov, študentov i väčšinu našich ratolestí čakajú dva mesiace prázdnin. Tak vám všetkým želám, nech je to leto plné radosti a lásky a rodinnej súdržnosti.
Letitia.

6 komentárov:

  1. Nám sa levanduľa v priebehu pár rokov rozrástla do levanduľovej džungle, tak už ju musím aj okresávať a nestrihám na sušenie už celú nechávam si z nej aj na záhone pre potechu. Je úžasným lákadlom pre kadejakých bzukotavcov:)

    Leti, ja k tvojim prianiam ešte pridávam leto prežité v zdraví a bez úrazov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Veru, práve teraz je pre nás toto tvoje doplnené prianie viac ako aktuálne.

      A levandulku sme tiež neostrihali celú, mne je to ľúto, chcem si nechať aj na záhone. Ale trošku sme z nej ustrihli - tak akurát na kytičku. :)

      Odstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...