sobota 10. februára 2018

Nádhera pre radosť

V piatok (2. 2. 2018) ma doma čakal velikánsky balíček nadpísaný známym písmom:


Priniesol mi radosť neskutočnú. Aj keď som sa domov z práce ledva privliekla, po jeho rozbalení som sa takmer vznášala nad zemou. Ale poďme pekne poporiadku.

Dari je moja veľmi dávna a veľmi dobrá kamoška (už od strednej sme boli nerozlučné). Momentálne žije v lone panenskej prírody v Štiavnických vrchoch a vyrába neuveriteľne krásne veci. Veď posúďte sami - na SaShe, alebo na Facebooku.

A teraz mi sľúbila poslať svoj výtvor. Tašku s úžasným dizajnom a veľkou nosnosťou. Pretože ja toho potrebujem veľa, veľa. A nájsť "kabelku", do ktorej všetko napracem, a ona to vydrží a nosí poctivo každý deň... takú len tak ľahko nenájdem. Nuž, Darinka mi takú ušila. A sľúbila pribaliť aj prekvapenie. Bola som ako na ihlách, prekvapenie, to je niečo pre mňa.

Vo štvrtok sa Dari ozvala, že balík je už na ceste a v piatok mi určite príde... Veľmi som sa tešila, no do práce sa musí. Aj tak som si nerobila veľké nádeje, že mi príde niečo viac, ako žltý lístok do schránky - poznáme Slovenskú poštu. 

Potešila som sa, keď som hneď ráno stretla pred domom našu poštárku a hneď som sa natešene pýtala, čo má pre mňa. Odvetila, že nič. Ani len žltý lístok. Čo už, budem musieť čakať do pondelka. 

Ale keď som prichádzala domov, vidím na ulici zaparkované auto zásielkovej služby. Žeby predsa? Asi nie, Dari to poslala poštou! Doručovateľ sa práve vracal - z nášho vchodu! Ale s prázdnymi rukami, to znamená, že adresáta zastihli doma, nebolo to pre mňa. ... Takto mi vírili myšlienky hlavou, než som odomkla vchodovú bránu. A  pred výťahom - moja mama s obrovským balíkom v ruke! Bolo to pre mňa! A bolo to nádhernééé! 



Úžasná nádherná megataška. 

S domčekmi.
("Aké milé sú tvoje príbytky, Pane zástupov!" Ž 84) 

Výborne sa nosí.
A zmestí sa mi do nej fakt všetko! (Nie je vyrobená zo svrččej kože?)

Z druhej strany dostatok vreciek. Hneď som sa do nej "nasťahovala". 

A ešte - Nevädnúce tulipány

Momentálne tvoria veselú fašiangovú výzdobu. :)

A prekvapenie: Pohánkový vankúšik pre ovečku Evičku. :)

Z druhej strany... pssst, nemusí tomu rozumieť každý. 


Pozn: Nedarilo sa mi tašku nafotiť tak, ako by som chcela. Pozrite aj originálne fotky od autorky - link.
*** *** ***
Majte radostný deň!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...