streda 10. septembra 2014

Mám čo čítať...



V posledných dňoch chodí k nám poštár akosi často. A poriadne zaťažený balíčkami. Budem mať čo čítať aspoň na mesiac, dva, tri... Ale, ak sa vám chce, poďte rozbaľovať so mnou.  


Ako prvú som si rozbalila knihu z "knihovničky" od Kumránu. Tentoraz je to koktail príbehov zo života - Keď Boh robí citronádu. Navnadili ma na ňu recenzie od Aly V. (Ostrov stratených príbehov) a od sestričky Františky (mojakomunita.sk). Citronáda už je doma, môžem začať čítať.



Druhý, väčší balík mi prišiel z kníhkupectva Zachej.sk. Zaviazala som sa prečítať rovno štyri knihy a napísať o nich. Teraz len dúfam, že to pri mojom tempe zvládnem a že čas, ktorý venujem čítaniu (a písaniu) nebude chýbať niekde inde. Napríklad v rodine. Na to si musím dať pozor.

Asi aj preto som sa rozhodla čítať ako prvú knihu F. Assländera a A. Grüna, Time management jako duchovní úkol. Hádam sa mi aj vďaka nej podarí "zmenežovať" svoj čas na čítanie aj na všetko ostatné tak, aby bol môj život vyrovnaný a aj duchovne v poriadku. :)


Až večer som objavila v schránke ešte jednu obálku. Prišiel mi v nej autorský výtlačok Posla s článkom o ceste vďačnosti, na ktorú tak často pozývam aj vás. Áno, vyšiel mi článok v Mesačníku slovenských katolíkov - Posol Božského Srdca Ježišovho. (Aj jednej mojej kamarátke) Teraz sa už len modlím za všetkých čitateľov (na blogu, aj v tejto tlačenej forme). Aby tiež spoznali Božiu lásku a dobrotu a každý deň, v každej chvíli, nachádzali dôvod na vďačnosť a radosť vo svojom srdci.




Želám aj vám samé dobré myšlienky, či už prečítané, alebo naopak napísané... a radosť v srdci neustále.
Letitia.

8 komentárov:

  1. Som zvedavá, čo povieš na Citronádu. :) A k článku ti gratulujem. :) Aj keď mne raz v jednom kresťanskom časopise vyšiel rozhovor, som sa veľmi hanbila, pretože ho čítali všetci ľudia z môjho okolia. :D Ale verím, že niekoho možno povzbudil. :) A to prajem aj tebe. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, to by som si rada aj ja prečítala - ten rozhovor s tebou? :)
      Ďakujem. Radostné dni aj tebe!

      Odstrániť
  2. Tak-teším sa na recenzie :) A to je úžasné,že ti vyšiel článok-musím spýtať babku,aby mi požičala Posla a prečítať si to...určite to bude krásne a povzbudzujúce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také blahopřeji a nedivím se tvým obavám :-))) ale je to krásné, že se nebojíš:-))) Pekné chvilky s kníhou ti želám :-) K

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Kejt. :)
      Dnes som bola príjemne potešená - a povzbudená - tvojim článkom u teba na blogu. Chcela som aj zanechať komentár, ale nejako ma to nechcelo pustiť... tak možno nabudúce. Radostné dni ti želám aj celej rodine. L.

      Odstrániť
  4. Nad knihou Rituál som rozmýšľala, tak uvidím niekedy v budúcnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si ju zapísala do wishlistu už veľmi dávno. Teraz, keď som mala napísať, čo by som chcela, len som ju bezmyšlienkovite pridala do zoznamu. V tejto chvíli si už vôbec nie som istá, či ju až tak veľmi chcem čítať, ale tak, uvidíme. ;-) Potom dám vedieť, ako na mňa pôsobila.

      Odstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...