streda 25. apríla 2012

Odmeny za kŕmidlá + ocenenie.

Včera a dnes som dostala informáciu, že ceny za kŕmidlá už dorazili k svojim novým majiteľkám. Ich odoslanie mi trvalo dlhšie, ako som predpokladala, za čo sa ospravedlňujem, ale už som všetky šťastne odoslala. Takže nepokazím prekvapenie, ak ich teraz ukážem aj vám.

En: Those were rewards for winners of bird-feeders.


Otília, ako víťaz ankety, aj Hlubunda, ktorá vyšla ako víťaz žrebovania dostali háčkovanú čipku s vtáčikom. Je len na nich, či si obrázok nechajú v tom tvare, ako ho dostali, alebo čipku použijú na ozdobenie nejakého iného výtvoru (napr. vankúšika).


Rozhodla som sa poslať ešte jednu cenu pre môjho osobného favorita. Bolo ťažké vybrať jedno kŕmidlo, ktoré ocením, lebo ako som už písala, "najviac" sa mi páčili všetky. ;-)
Ale nakoniec som sa rozhodla odmeniť Zdislavu, pretože ako jedna z mála poslala svoj príspevok bez osobného vyzvania. Tiež sa mi páči, keď sa snažíme deťom priblížiť prírodu. Napríklad aj takým spôsobom, že privedieme živé tvory (v tomto prípade vtáčiky) priamo pred okno.

Zdislava dostala háčkovanú chňapku.

A na záver sľubované ocenenie: 


Tento baner patrí všetkým vám, ktorí ste sa zúčastnili súťaže o naj- vtáčie kŕmidlo. Môžete si ho hrdo vystaviť na blog. A ak poznáte iný blog, ktorého majiteľ sa stará o prírodu, môžete ocenenie poslať ďalej. Samozrejme by som bola rada, ak mi o tom dáte vedieť.

En: This award belongs to all of you who participated in the competition. You can expose it to the blog. And if you know of another blog, whose owner takes care of nature, the award can be forwarded. Of course I would like to know about it.

Ocenenie posielam menovite týmto blogom:


Ešte raz vám ďakujem za účasť a gratulujem víťazom.
A všetkým vám želám radostný deň.
Letitia.

---------------------
A keďže je dnes streda, pozývam vás na návštevu k Giny, kde môžete vidieť, čo v poslednom čase háčkovali a plietli iní. 

9 komentárov:

  1. Thank you, Letitia! I hope you have another competition next year...Maybe the kids and I will think something up especially for it!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Leti, díky, potěšilo mne to. Krásné slunné dny. Slávka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milá Leti,díky za ocenění,jen krmítek moc nestavím kvůli našim kočkám jen to co jsem poslala,zato vážeme lojové kouličky volně do přírody a přihodíme něco i srnkám,to jen tak...tvé fotečky dokazují ,že jsme vlastně v rajské zahradě,tolik krásy....zdraví Daja

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je jasné, že nebudeš lákať vtáčiky mačke do papule.
      Ale o zvieratká sa teda staráte krásne, to si to ocenenie zaslúžiš dvojnásobne. ;-)

      Odstrániť
  4. Ďakujem vám všetkým za komentáre. Potešili ste ma a povzbudili. :)
    Vďaka a radostný deň vám želám.
    Leti.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Letitia, děkuji, obrázek jsem si nechala ve své dílně tak jak byl, má své čestné místo mezi drobnostmi, které mám ráda. Jsem poctěna ještě tímto oceněním. Pěkný večer, Mirka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dnes jsem objevila tvuj krasny blog a procetla (zatim) jen nekolik malo clanku. Jsem nadsena, mas tu tak prijemnou, pozitivni a srdecnou atmosferu. Urcite se moc rada vratim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vitaj :)
      Som rada, že sa ti tu páči. Každej návšteve sa poteším.
      Radostý deň
      Leti.

      Odstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...