streda 31. januára 2018

Krížová cesta s Fatimskou Pannou Máriou

Radostný deň vám želám!

Hoci ma ešte čaká na blogu mnoho restov, dnes sa chcem s vami podeliť o jednu aktuálnu radosť. Ale poďme pekne poporiadku. 


Spomínate si, ako sme minulý rok (2017) prežívali sté výročie zjavení Panny Márie vo Fatime? Putovali sme k miestam, kde si fatimské tajomstvo zvlášť pripomíname - v blízkom, či vzdialenejšom okolí, dokonca sme mali možnosť putovať priamo do Fatimy v Portugalsku. (Zážitky a fotografie z púte prinášam v týchto článkoch: Fatima1, Fatima2, Kalvária vo Fatime.)

Celý rok sa niesol v znamení fatimského posolstva. Čítala som knihy o Fatime, modlila som sa fatimské modlitby, a keď prišlo pôstne obdobie, aj pri modlitbe krížovej cesty sme použili text inšpirovaný fatimskými zjaveniami. (Blog - Krížová cesta Fatimy)




Krátko na to ma oslovil autor textu tejto krížovej cesty Rastislav Palovič. Páčili sa mu moje fotografie a chcel ich použiť v pripravovanej publikácii s touto krížovou cestou. 

Slovo dalo slovo, zrnko padlo k zrnku... a dnes som sa dozvedela, že je hotovo. Brožúrka Krížová cesta s Fatimskou Pannou Máriou práve prichádza na pulty kresťanských kníhkupectiev. Je krásna. Dobré dielo sa podarilo. A ja mám radosť, že som mala česť prispieť naň svojimi fotografiami. 




Pri každom zastavení je autentická fotografia z krížovej cesty v Portugalskej Fatime (získaná počas našej púte v r. 2017) a zamyslenie pána Paloviča spájajúce toto zastavenie s posolstvom Božej Matky. Teším sa na modlitby krížovej cesty z tejto publikácie počas pôstu. 

A pretože dostanem niekoľko autorských výtlačkov, teším sa tiež, že ňou budem môcť urobiť radosť aj niektorým z vás. Sledujte blog naďalej, aby ste sa dozvedeli viac. 


Ak si chcete túto útlu knížočku kúpiť, urobíte tak v ktoromkoľvek kresťanskom kníhkupectve, alebo na internete - napríklad na www.zachej.sk

Želám vám radostné dni a pokoj na vašej životnej ceste.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...