piatok 1. júla 2016

Veľký letný lov radostí - hra na celé prázdniny

Nestíham, nestačím... tak zatiaľ aspoň krátko, aby ste o nič neprišli.


Dnes sa na stránke http://www.mojakomunita.sk/web/radost-a-vdacnost/leto2016 začína nová veľká letná výzva - Lov Letných Radostí.

O čo ide?
Ide o to, že aj dospelí ľudia môžu prežívať dobrodružstvo. Ide o to, že pre nás môže byť leto krásnym časom letných hier, spoznávania, zábavy a tiež trochy napätia... Tak ako som si kedysi predstavovala ideálne prázdniny.

Nemusíme ísť na pustý ostrov, aby sme zažili dobrodružstvo a napätie. Nemusíme cestovať do ďalekých krajín, aby sme objavili niečo nové. Nemusíme platiť drahé peniaze, aby sme si užili výnimočné leto. To všetko môžeme zažiť tam, kde práve budeme. Ako? Napríklad aj tak, že sa zapojíme do Veľkého letného lovu radostí.

Každý deň jedna radosť. Každý deň jedna úloha. Možno ľahká až takmer banálna - no napriek tomu si ju môžeme užiť a tešiť sa z nej. Možno ťažšia a náročnejšia - o to väčšie napätie a dobrodružstvo.

Viac zatiaľ neprezradím, všetko si môžete prečítať na stránke http://www.mojakomunita.sk/web/radost-a-vdacnost/leto2016. Možno len toľko, že ten, kto splní najviac úloh, môže získať odmenu. Myslím, že ceny sú lákavé, ale aj tak najväčšou odmenou bude asi samotné leto naplnené zážitkami, radosťou a vďačnosťou.


Želám vám všetkým krásne a radostné leto!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...