streda 26. augusta 2015

Kvietkovaný mini-vešiak

.

Možno si ešte spomínate, keď som ho začala robiť. Bolo ešte kedysi začiatkom jari.


Inšpiráciou mi bolo čosi, čo pripomínalo notovú osnovu z drôtu. To "čosi" som vyrobila omylom - ako nepodarenú podložku pod rad kachličiek. Tie som nakoniec vyriešila inak a tento základ ostal nevyužitý. Vyhodiť? ... Alebo čo by sa z neho dalo urobiť? Po chvíli váhania (notová osnova bola silná inšpirácia) sa mi stále intenzívnejšie ponúkal motív kvietkov. A tak som sa pustila do drôtovania. 



Netrávili sme túto jar a leto na chalúpke veľa času, tak sa aj práca na budúcom vešiačiku vliekla viac, ako by sa mi páčilo. Ale nakoniec sú všetky kvietky hotové. Postupne som im prirobila lístky a spodnú časť ohla do tvaru háčika. 




Najväčšia piplačka bola všetky kvietky v rovnomerných rozostupoch pridrôtovať k základu. To mi trvalo najdlhšie. Ale počas letných prázdnin sa našiel čas na všeličo. Aj na dokončenie tohto (pre mňa až pridlhého) restu. (Len sa mi podarilo dva kvietky vymeniť oproti plánu - trochu ma to ruší. Asi to budem musieť opraviť. Uhádnete ktoré?) 





Želám vám krásne a veselé dni! 


4 komentáre:

  1. To je nádherné a veľmi, preveľmi kreatívne! :D Som nadšená, kiežby som mala také šikovné prstíky na prácu s drôtom...veľmi sa mi to páči, klobúk dole :)) (a naozaj neviem, ktoré kvietočky ťa rušia...mne to príde krásne, bez chybičky ♥)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem, Monika. Toľká chvála... teším sa, že sa ti páči. :)
    Radostné dni! L.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...