pondelok 29. decembra 2014

Adventná súťaž sa už blíži ku koncu

V poslednom čase som sa takmer nevenovala činnostiam spojeným s internetom. Preto som aj tak málo pripomínala našu akciu Advent plný vďačnosti. Aspoň dnes chcem teda v rýchlosti zrekapitulovať, čo je nové.


Súťaž Advent plný vďačnosti sme vyhlásili na začiatkom adventu v spolupráci s portálom MojaKomunita.sk a vydavateľstvom Kumrán, ktoré ponúklo ceny pre účastníkov. Zapojiť sa do nej môžu všetci registrovaní na MojaKomunita.sk. (Ale ak by ste mali s registráciou akýkoľvek problém, môžete sa mi ozvať a určite ho vyriešime. - "Prinajhoršom" vložím váš príspevok zo svojho účtu.) Stačí, ak na podstránku http://www.mojakomunita.sk/web/radost-a-vdacnost/blogy napíšete svoje svedectvo o tom, za čo ste vďační Bohu počas uplynulého roka.

Som šťastná, že sa nám už zbierajú prvé príspevky. Zatiaľ štyri, ale verím, že do konca súťaže ich pribudne ešte viac.

Ako prvá sa hneď po vyhlásení podelila o svoju vďačnosť Mária Irma. Jej veľmi povzbudivý článok nájdete pod názvom: Za čo som vďačná roku 2014. 


Neskôr sa k nám pridal svojim príspevkom o vďačnosti za svoju milú manželku aj spoluzakladateľ administrátor a technik portálu MojaKomunita.sk - Martin Lojek : Vďačný za Aničkinu trpezlivosť
 

Príbehom o Božej starostlivosti počas roka sa s nami podelila aj Ľubka Lorenčíková. Jej svedectvo nájdete pod názvom: Za čo som Bohu vďačná v roku 2014. 


Zatiaľ posledný príspevok sme dostali od Moniky. Je to silný príbeh, ktorý môže byť povzbudením pre každého z nás. Názov: Za čo som Ti vďačná.... 


Teším sa z každého jedného svedectva. A dúfam, že ich na našej stránke pribudne ešte mnoho. Ak sa chcete zapojiť aj do súťaže o knihy, je potrebné pridať svoj príspevok do sviatku Zjavenia Pána - Troch kráľov (6.1. 2015 do polnoci). Potom vyžrebujem víťazov, ktorým vydavateľstvo Kumran.sk pošle výhru. Nech sa vám darí - písať, žiť, milovať... a predovšetkým vždy nachádzať božie dary, za ktoré môžete byť nášmu milujúcemu Nebeskému Otcovi vďační.

Eva (Letitia).

Kresťanské kníhkupectvo, obchod. Knihy, CD,DVD, šperky, tričká.
Za ceny ďakujem vydavateľstvu Kumrán

2 komentáre:

  1. Keby niekoho moje slová povzbudili,tak by som sa tomu z úprimného srdca veľmi tešila :)....a dakujem za tento projekt.Veľmi rada som sa zúčastnila a vdaka tomu aj pripomenula všetky tie milosti,ktoré mi Boh za tento rok dal....dúfam,že sa ešte veľa ľudí zapojí-je to naozaj krásne takýmto spôsobom podakovať Bohu a podeliť sa o tom,prostredníctvom slôv,i s ostatnými...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Monika. Za tvoj komentár, i za príspevok do súťaže. Veru, ani nevieme, koľkých ľudí takto povzbudíme a pomôžeme im. A samozrejme aj sami seba - uvedomenie si všetkých darov, ktoré sme dostali je asi ten najväčší dar (najväčšia výhra).

      Odstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...