utorok 17. júna 2014

Pletený svetrík pre fľašu



Radostný deň vám všetkým želám!

Dnes vám chcem ukázať jednu takú blbôstku. Vlastne som sa na niečo podobné chystala už minulé leto, ale horúce letné dni aj prešli a moje plány ostali stále len plánmi. Až teraz, keď sa prihlásili horúce ešte-zatiaľ-jarné dni, nemohla som ďalej odkladať. Vzala som do ruky ihlice, najhrubšiu zimnú vlnu akú som doma našla. (Viem, nie je to prudko letná farebnosť, tak som sa pokúsila aspoň o náznak námorníckej kombinácie.) A pustila som sa do pletenia.

Chcela som urobiť mojej fľaši, ktorú si nosím pre prípad smädu stále so sebou teplý kabátik - vlastne ani nie tak teplý, ako "termoskový" - aby ochránil ako-tak studenú vodu pred okamžitým ohriatím v tej horúčave. Zdá sa, že to funguje. Aspoň trochu - možno viac v mojej hlave, neviem. Ale som spokojná. A ešte pred dovolenkou chcem podobné kabátiky uštrikovať aj na ďalšie fľaše, ktoré si budeme nosiť so sebou.



Majte sa krásne a užite si príjemné oddychové leto.
Letitia. 

4 komentáre:

  1. To je bezva nápad Leti. Pamatuju, když jsem byla dítě, že se takové nějaké obaly na lahve prodávaly, bylo to z takového, jestli dobře pamatuju, materiálu jako jsou houby na nádobí:-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš to? Ja si nič také nepamätám. Ale teším sa, že som si ju konečne uplietla. Vďaka za komentár a želám aj vám radostné dni, Ajka. L.

      Odstrániť
  2. So much fun! thanks for sharing on craft schooling Sunday!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...