štvrtok 10. októbra 2013

Vechtík ešte raz...

.


Pamätáte si ešte môj "vechtík z vrecka od cibule"? Pri písaní onoho príspevku som našla veľa zaujímavých článkov opisujúcich podobné projekty. Zaujal ma napr. tento: crochet-pattern-reversible-dish-scrubber. Ale nakoniec som to urobila inak.  

Na chalupe som donedávna používala na umývanie riadu kúpenú žínku. Taký ten farebný mäkký obdĺžnik, čo po pár použitiach stvrdne... Vydržala dosť dlho, asi preto, že sme ju nikdy nenechali dlho vlhkú. Ale už doslúžila. A nechcelo sa mi do toho útulného "babičkovského" prostredia dávať novú. Nehodila sa tam. Chcela som niečo prirodzenejšie.

Rozhodla som sa novú umývaciu "handričku" uháčkovať. Aby to nebolo také jednoduché (alebo aby lepšie držala tvar), háčkovala som na kúsok sieťky - tentoraz od zemiakov. Zatiaľ sa mi môj výtvor páči. Uvidíme, ako sa osvedči v praxi.

Ešte vám prezradím, že odvahu k háčkovanej žínke som dostala vďaka Calendule a jej článkom: Ekohoubicka-na-nadobi a Houbicka-v-case. Vďaka! :)

Z drsnej strany

Tu vidíme mäkkú stranu

A takto čaká, na svoje prvé použitie.

4 komentáre:

  1. Krásná hadýrka, jsi moc šikovná. Leti, dnes došel balíček, moc děkuji za knihu a za nádherný obrázek! Moc si toho vážím. Knihu jsem si dala k posteli a i když málokdy najdu čas na čtení, tak teď se těším a věřím, že jak začnu číst, tak už nepřestanu. MOC děkuji!!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej. Teším sa, že všetko v poriadku došlo a ešte viac sa teším, že urobilo radosť. Nech ti aj kniha prinesie veľa dobrého. :)
      L.

      Odstrániť
    2. Knihu jsem hned začala číst..nedá se od toho odtrhnout...ještě jednou děkuju!

      Odstrániť
  2. still gotta try this one myself! thanks for sharing on craft schooling sunday!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...