štvrtok 25. júla 2013

"Nové" tričko: 2. Lamb of God.

Dnes vám predstavím druhé tričko. Tentoraz pre seba. Asi ho nebudem nosiť v týchto horúčavách, pretože má dlhé rukávy, ale dočká sa určite.

Nie som milovníkom ružovej (hoci to možno z niektorých mojich príspevkov tak nevyzerá), ale toto tričko mám rada. Má príjemný strih, praktický materiál a odtieň tiež nie je sladko-cukríkový ale príjemne "chladivý". No ako som ho často nosila (a prala), pomaličky stráca farbu a lesk. Chcelo to niečím dotvoriť, aby sa ešte vôbec dalo nosiť medzi ľudí. (Alebo pri najhoršom aspoň medzi zvieratá a stromy. ;) )

A tak som sa znovu mala na čom "zabávať". Či moja snaha stála za to, môžete posúdiť aj vy:
  

Tentoraz som zvolila čisto biele otlačky ovečiek. Urobila som si celé stádočko v štvorcovej ohrádke. A aby bolo jasné, prečo som tak zamilovaná do ovečiek, pridala som aj jednoduchý nápis.

Rozložené "pečiatky"

Všetky "pečiatky" sú vystrihnuté z hubky na umývanie riadu. Ovečky som ešte podlepila vlnitou lepenkou, aby sa mi lepšie otláčali.

Potom ich už bolo treba len naukladať do "ohrádky" vyznačenej lepiacou páskou. Použila som dočasnú (tzv. bielu maliarsku) pásku, čo sa predáva ako ochrana detailov  a rohov pri maľovaní.

Pri práci...

Postupne otláčam

A už je (viac-menej) hotovo.

Dosušiť, zažehliť... a môže sa nosiť.


Voľné miesta medzi ovečkami vyplnili malé srdiečka a kvietky.
(Kvietky som vytvárala pomocou plochého konca okrúhleho štetca.)


PS: Tretie tričko vám neukážem zajtra, ale až po víkende, ktorý sa chystáme prežiť mimo internet. Ale zatiaľ sa môžete tešiť na niekoľko slov o knihe Rady zkušeného ďábla od C. S. Lewisa.

2 komentáre:

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...