utorok 15. mája 2012

Mariánska výmena obrázkov - Marian A.T.C. swap

Je máj, mesiac zasvätený našej Matke - Panne Márii. A pri tejto príležitosti Kimberley na svojom blogu organizuje veľkú medzinárodnú výmenu umeleckých kariet.


Rozhodla som sa k tomuto projektu pridať aj so svojou rodinou.
Postačí, keď ľubovoľnou technikou vytvoríme obraz Našej Matky na kartičku s rozmermi 2,5 "x 3,5" (6,35 x 8.89 cm). Malý rozmer nezastraší malých umelcov, ale dáva priestor pre krásne výtvory. Môžeme použiť ľubovoľnú výtvarnú techniku - obyčajné pastelky, vodové, alebo temperové, či akvarelové farby, môžeme kresliť tušom, uhlíkom, či ceruzkou, fixkami, alebo atramentom... Výber je len na nás.

Môžeme maľovať Máriu v ľubovoľnej situácii. Či už sa budeme inšpirovať biblickými príbehmi, legendami, prívlastkami z rôznych mariánskych sviatkov počas roka, pútnických miest, zjavení, z Loretánskych litánií... alebo môžeme zobraziť niektorú vlastnosť našej Matky, ktorá je blízka len práve nám.

Nepridáte sa aj vy? Ak by ste mali chuť, stačí sa ohlásiť Kimberley buď na stránke, alebo na jej e-mail (je uvedený v článku) a ona vám pošle inštrukcie, kam treba obrázky poslať atď.

PS: Angličtiny sa nebojte. Ja som si to prekladala len s pomocou google-translatora ;-)

1 komentár:

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...